avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... A trecut motiunea cu 235 de voturi .
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

A trecut motiunea cu 235 de voturi .

Vine un Guvern nou !
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 20:09, 29 Aprilie 2012
Vai de noi!

In urma consultarilor cu partidele, presedintele tarii va numi premierul......aici e aici....jocurile de culise opozitie versus putere, vor fi crancene pentru ciolan.
Ma bucur!
Ei acum sa vedem,daca si de unde ne vor "DA" asa cum au 'tipat" pana acum fosta opozitie,viitoarea putere ceia ce ni s-a luat: pensii,salarii etc.
Natiune ramai vigilenta!#-o Un pensionar umilit! :hammer:
Daca nu m-ar afecta asa de tare, m-as aseza comod in fotoliu sa vizionez "joaca" de-a soarecele si pisica a imbuibatilor. Mi-e greu sa fac un pariu pentru ca oricine ar castiga sefia guvernului, tot noi pierdem....:surrender:
Ma rog ca noi toti, cei multi, in urma mizeriei pe care continua sa o faca toti conducatorii politici ai acestei tari, sa avem consecinte suportabile...
:confused:
Mingea este in mana lui Basescu, care a facut deja prima miscare invitand separat PSD si PNL.

Eu vad doar 4 miscari posibile din partea lui Basescu:
1. Il numeste din nou pe Ungureanu (chiar Ungureanu a zis ca nu si-a spus ultimul cuvant) ceea ce ar duce maine USL-ul la 60% in sondaje si asteapta sa fie din nou demis de Parlament dar va avea in maini organizarea alegerilor locale.

2. Numeste un independent real, caz in care mentine in maini puterea si USL-ul creste doar pana pe la 56-58% in sondaje dar ar exista o posibilitate medie sa fie votat de USL din interesul politic de a nu se uzura electoral pana in toamna.

3. Il numeste pe Crin Antonescu cu speranta unei neintelegeri in USL si divizarea aliantei

4. Il numeste pe Victor Ponta care va duce la o scadere a procentelor USL pana in toamna, sperand sa obtina sub 51% si astfel sa numeasca pe cine vrea el ca Prim Ministru. În timpul asta MRU isi face un nou partid care va lua tot ce e „bun” din PDL iar ce ramane din PDL va incerca sa se restructureze.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Cine? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN cine sustine PDL???? SA VEDEM CU ADEVARAT=D> PDL-ISTI, SA VA PREGATITI:P (vezi toată discuția)
E legal ca un politician sa indemne la neprezentarea la votare? adrieanrotaru adrieanrotaru Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! ... (vezi toată discuția)