avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Vreau sa dau Politia de Frontiera si Autoritatea ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Vreau sa dau Politia de Frontiera si Autoritatea tutelara in judecata si sa merg pana la CEDO

Buna seara

Cu ceva timp in urma fosta concubina a plecat cu copilul in italia fara consintamantul meu a trcut vama cred ca mituind oricum nu mai conteaza si inacelasi timp a deschis un proces .. Cand sa cerut ancheta sociala la domiciliul indicat de ea de la primarie avand un pe cineva a mituit si cei de acolo iau dat un raport din care reisea ca sunt cele mai bune conditii dar in realitate erau dezastruase . am depus plangere pentru fals intelectual si la cererea mea ei au refacut ancheta si au trecut citez: conditiile igenico sanitare nu sunt cele care pot recomanda lasarea minorului la acest domiciliu punandu-i in pericol sanatatea .......
Am pierdut totusi din cauza aceasta si a altor magari primul proces la dragasani pentru incredintare dar am castigat apelul si acum o sa castig si recursul ..

Astept sfaturi pentru a putea da in judecata si a cere daune morale atat de la primaria in cauza cat si de la politia de frontiera ..Totii bani vreau sa fie donatii ori unor centre de plasament ori unei fundatiii care se ocupa de copii fara adapost ..

Am deja plangere pentru fals intelectual pentru primarie dar pt vama ce pot face ...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:04, 5 Mai 2012
Mergeti la un avocat din Dragasani sau unde s-a desfasurat procesul ca sa se lamureasca exact despre ce este vorba.
Se va putea intelege exact cum a iesit din tara cu minorul.
Problemele relevate de dvs. par destul de complicate si fara o analiza concreta de caz este greu sa va lamuriti.
Trecerea de frontiera este relativ inteleasa .. a mituit si a trecut frontiera cu autocarul nu este chiar atat de greu de inteles sau de demonstrat ea chiar ma ajuta constant depunand probe scrise in care declara ca se afla pe teritoriul italiei ..Vama trebuia sa isi faca treaba si nu a facuto acum ei si autoritatea tuteleara trebuie sa plateasca si vor plati ..
Ce pot face in legatura cu vama este nevoie sa mai depun o plangere penala
pentru politia de frontiera sau sa astept sa vad solutionarea din dosarul penal al concubinei din care reise ca se afla in italia cu minorul si abia dupa accea sa deschid acctiune ??
Puteti incerca sa depuneti o sesizare la DNA in legatura cu faptele politistilor de frontiera.
Un site DNA exista ?
multumesc
nu cred ca exista!

Oricum sesizarea se depune cu numar de inregistrare, sau se trimite prin posta cu confirmare de primire, neaparat semnata si cu indicarea datelor de contact ale dvs. deoarece, sesizarile anonime nu se iau in considerare.

Alte discuții în legătură

Incredintare minor care a fost tracut granita fara consintamantul tatalui wingsofchange wingsofchange Sunt tatal unui copil de 4 ani care sa nascut in afara casatoriei .laura fosta concubina in urma cu 4 luni a intentat un proces de incredintare minor la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau serviciul vamal pentru neglijenta wingsofchange wingsofchange In urma cu 2 luni de zile sotia a parasit tara fara acordul meu in calitate de tata vand doar pasaportul minorului si nici o procura sau hotarare ... (vezi toată discuția)
Pamant dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai BUNA ZIUA SUNT MIHAI DAN SI MA JUDEC CU UN VICEPRIMAR , Actiune in revendicare CARUIA TATAL MEU IA DAT UN TEREN IN ARENDA IN SP 1,800 H AGRICOL IN 1994 ... (vezi toată discuția)