avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pe cine sesizez in privinta unui functionar public ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pe cine sesizez in privinta unui functionar public care lucreaza la negru?

Buna ziua. As dori sa stiu si eu, cui instante trebuie sa ma adresez privind munca la negru a unui functionar public care este angajat in cadrul AFPM [Editat]. Mai exact tinerea de evidenta contabila cu venituri neimpozabile.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:56, 28 Aprilie 2012
Daca aveti dovezi clare, va puteti adresa ITM.
pai de exemplu poze cu dosarele firmelor si a programului de contabilitate in calc.Si care este procedura, se pot trimite pozele direct ITM., sau trebuie personal sa le duc. Deobicei persoana in cauza,cand simte ca este pericol isi muta calc cu imprimanta,stampile,e-token si dosarele la diverse persoane,in cazul in care ii face control sa nu gaseasca nimic acasa.
n-am priceput mare lucru....dar, totusi: vreti sa spuneti ca un functionar publica, munceste la negru, face niste acte, dar pe care le semneaza altcineva si practic, fp nu exista pe nicaieri in ecuatia asta...sau ce vreti sa spuneti?
cu pozele....io as lasa-o mai usor, daca persoana nu semneaza pe documente. la o adica, daca as fi "tras in poze" de bagatori de-astia de seama, as putea sa ma apar, spunand ca de mic copil mi-au placut jocurile pe pc cu evidenta contabila neimpozabila si sa fac poc-poc cu stampilele pe hartie....drept pentru care, am luat un freeware pe la Chip, si-un stempel, facut din radiera....
macar e fotogenica persoana? baga si d-ta. aici niste poze, sa facem expertiza.... :yawn:
Sincer, pozele nu va ajuta cu nimic. Si eu pot sa ma duc intr-un birou de contabilitate si sa imi faca cineva poze stând la un birou cu un maldăr de dosare lângă si o stampila alaturi.
Normal ca nu semneaza persoana in cauza, ci ea doar intocmeste hartiile societatilor si vine acasa administratorul societatii respective si semneaza.Referitor la stampile,nu sunt luate de la librarii si mai sus am specificat ca are si acel stick pt trimiterea on line a declaratiilor(e-token),daca considerati ca si e-token este o jucarie...

Alte discuții în legătură

Stampile stanceni stanceni Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)
Stampila la contabil Garname Garname DE CE CONTABILUL DORESTE O STAMPILA LA EL??? CE VREA SA FACA EL CU STAMPILA FIRMEI MELE? Daca am apelat la o firma de contabilitate si semnez un contract de ... (vezi toată discuția)
Stampila contabil Genesa Genesa Contabilul mi-a cerut o stampila pt. declaratii, nu am fost deacor spund ca poate ma mai gandesc. Am comandat in cele din urma o stampila pt dansul ... (vezi toată discuția)