avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Consultatie Drept Comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Consultatie Drept Comercial

Buna Ziua,

As dori si eu astazi daca exista vreun avocat disponibil pentru o consultatie particulara legata de niste chestii juridice la o firma si importul de textile din Turcia ( Taxe vamale sau orice trebuie sa stiu inainte de a pleca acolo ). Multumesc

Alte discuții în legătură

Import extracomunitar itsallaboutme itsallaboutme Buna ziua, Societatea pe care o reprezint doreste sa importe din Turcia seminte agricole de floarea-soarelui, nemodificate genetic. Pentru acest lucru as ... (vezi toată discuția)
Doresc consultatie avocat dragosiv dragosiv Buna Ziua, Doresc o consultatie, contra-cost bineinteles, din partea unui avocat care se pricepe la probleme vamale. Am trimis niste haine din Turcia prin ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele vamale de plătit, tva-ul daca importam textile direct din turcia Texline Texline Bună ziua! De curând ne am deschis o firma(SRL neplatitor de TVA ), de materiale textile. Momentan nu facem import. Le reluam de aici din România en-gros ... (vezi toată discuția)