avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Doresc Consultatie Avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Doresc Consultatie Avocat

Buna Ziua,

Doresc o consultatie, contra-cost bineinteles, din partea unui avocat care se pricepe la probleme vamale. Am trimis niste haine din Turcia prin intermediul unei firme de curierat, eu am declarat o anumita suma pe care sa o puna pe factura de insotire a marfii, iar ei au trimis o factura foarte mica si in care este precizat un numar mult mai mic de produse existente . Am inteles ca exista riscul ca marfa sa poata fi consfiscata si de aceea as dori sa stiu daca exista vreo solutie.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe vamale prin curierat rapid NituC NituC Buna ziua , Incerc sa imi deschid un magazin online dar inainte sa incep trebuie sa ma informez cu privire la anumite aspecte . Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, am o intrebare legata de: un srl neplatitor ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Va rog, am o intrebare legata de: Un SRL neplatitor de TVA cumpara marfa din China (Alibaba) in valoare de 1800 USD cu termeni de livrare DDP ... (vezi toată discuția)
Export extracomunitar cipriandi cipriandi Buna ziua, Doresc sa va solicit ajutorul in urmatoarea probleme. Avem de cumparat cabluri electrice de la o firma din RO pe care urmeaza sa le exportam ... (vezi toată discuția)