Revin cu ceva precizari cu privire la acest subiect si apreciez aceste contraziceri pe linie profesionala, tot respectul d-nilor tehnicieni.
Titularul plangerii nu a uzat de posibilitatea pe care ar fi avut-o de a face la Prim Procuror aceasta pt ca eu invinuitul am avut probe cu hartii si martori vorba utilizatorului Rehau si vreau sa precizez ca fapta s-a petrecut pe teritoriul Israelului (a fost in vizita la mine acasa si mi-a furat bani si lucruri din casa) iar in tara a sustinut ca eu am dat-o afara din casa si i-am retinut valiza si biletul de avion.
Dle utilizator Rehau sa fiti sigur ca nu fara hartii asa cum precizati si fara martori putem cere aceste daune. Sunt un om oarecare si daca am fost invitat la un interogatoriu la Tribunalul din Israel (prin Comisie Rogatorie) credeti-ma ca dreptul meu de notorietate a avut de suferit, plus biletele de avion pt Romania care au costat bani.
Mi-am facut-o cu mana mea, o lectie sa nu mai faci invitatie la oameni simpli de care iti faci mila.
Va multumesc domnilor profesionisti si mult succes in cariera si la multi bani.
~ final discuție ~