avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere catre presedintele asociatiei de proproetari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere catre presedintele asociatiei de proproetari

Buna Ziua,
As vrea sa imi indicati si mie un model de scrisoare/cerere catre presedintele asociatiei de proprietari cu privire la recitirea apometrelor.
In luna martie am uitat sa duc citirea individuala si m-am trezit trecuti din oficiu 12 MC apa rece si 8 MC apa calda la un apartament cu o camera in conditiile in care citirile anterioare atesta un consum de aprox 3-5 MC.
Nu stiu la cine sa apelez si cum sa gestionez mai bine aceasta problema.
Am impresia ca administratorul asociatiei "masluieste" aceste cifre in mod constant.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 18:05, 1 Ianuarie 2021
Solicitarea o faceti cu vorbele dv.
Nu va trebuie niciun model. Spuneti ce s-a intamplat si ce doriti sa faca administratorul.
Domnule presedinte,
Subsemnatul...., proprietar al apartamentului...., din bloc..., scara...., ataj..., va rog sa dispuneti verificarea indexului apometrelor din apartamentul meu si regularizarea consumului pe lista urmatoare de plata.
Solicit acest luctru deoarece am omis sa prezint administratorului indexul in luna... si-am constatat ca mi s-a trecut la plata un consum mai mare decat cel indicat de index.
Va multumesc!
Data.... Semnatura...
Cum pot fi sigura ca aceasta cerere va fi luat in seama si nu va ramane aruncata undeva?
Ar trebui sa cer un nr de inregistrare sau altceva?

Multumesc.
Faceti aceasta solicitare in doua exemplare. Predati unul la asociatie si solicitati celui care-l preia (presedinte, administrator...) sa va scrire numarul de inregistrarea, data inregistrarii si sa semneze pe exemplarul ce ramane la dumneavoastra. Poate nu este nevoie de taoat tevatura, de termene s.a.m.d. daca in momentul cand ajungeti la asociatie, administratorul are timp si va insoteste imediat acasa citind pe loc apometrele.
Ceea ce constata, consemnati pe aceeasi cerere: index, data, semnatura celui care citeste din partea asociatiei.
buna! presedintele asociatiei de locatari trebuie obligatoriu sa aiba statut juridic? in cazul in care cel de acum demisioneaza asociatia ramane fara presedinte pana ce urmatorul primeste statut juridic?

Alte discuții în legătură

Administratorul reproseaza consum mic de apa hadelina hadelina Buna seara, problema mea este lagata de administratorul blocului care imi reproseaza ca am consum prea mic de apa, mentionez ca locuim 2 persoane in ... (vezi toată discuția)
Diferente apa calda si apa rece in blocurile contorizate MihaelaVio MihaelaVio Buna ziua! locuim intr-un bloc din sectorul 4 si avem administratie comuna la doua scari. Blocul are contoare de apa rece si apa calda pe apartamente si cu ... (vezi toată discuția)
Consum trecut gresit la apa rece alina_25 alina_25 Pe luna ianuarie 2021 cat si pe luna februarie 2021 pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si 7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)