Buna Ziua,
As vrea sa imi indicati si mie un model de scrisoare/cerere catre presedintele asociatiei de proprietari cu privire la recitirea apometrelor.
In luna martie am uitat sa duc citirea individuala si m-am trezit trecuti din oficiu 12 MC apa rece si 8 MC apa calda la un apartament cu o camera in conditiile in care citirile anterioare atesta un consum de aprox 3-5 MC.
Nu stiu la cine sa apelez si cum sa gestionez mai bine aceasta problema.
Am impresia ca administratorul asociatiei "masluieste" aceste cifre in mod constant.
Domnule presedinte,
Subsemnatul...., proprietar al apartamentului...., din bloc..., scara...., ataj..., va rog sa dispuneti verificarea indexului apometrelor din apartamentul meu si regularizarea consumului pe lista urmatoare de plata.
Solicit acest luctru deoarece am omis sa prezint administratorului indexul in luna... si-am constatat ca mi s-a trecut la plata un consum mai mare decat cel indicat de index.
Va multumesc!
Data.... Semnatura...
Faceti aceasta solicitare in doua exemplare. Predati unul la asociatie si solicitati celui care-l preia (presedinte, administrator...) sa va scrire numarul de inregistrarea, data inregistrarii si sa semneze pe exemplarul ce ramane la dumneavoastra. Poate nu este nevoie de taoat tevatura, de termene s.a.m.d. daca in momentul cand ajungeti la asociatie, administratorul are timp si va insoteste imediat acasa citind pe loc apometrele.
Ceea ce constata, consemnati pe aceeasi cerere: index, data, semnatura celui care citeste din partea asociatiei.
buna! presedintele asociatiei de locatari trebuie obligatoriu sa aiba statut juridic? in cazul in care cel de acum demisioneaza asociatia ramane fara presedinte pana ce urmatorul primeste statut juridic?