avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata partiala, data primirii deciziei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata partiala, data primirii deciziei de pensie

Barbat nascut in 05.05.1950 Am lucrati 30 ani din care 4 in gr.I si 12 in gr.II.
Cand ma pot pensiona anticipat.
Multumesc.

Si o alta intrebare in cat timp se primeste decizia de pensionare Dosarul a fostv depus in 12.03.2012.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:17, 30 Aprilie 2012
Domnul pentru care intrebati indeplineste in prezent conditiile pentru a beneficia de pensie anticipata partiala si inteleg ca a si depus dosarul la casa de pensii.

A realizat ambele conditii prevazute de lege: a implinit varsta de 60 de ani si a realizat stagiul complet de cotizare de 35 de ani. Pentru perioada lucrata in grupe de munca se adauga stagiului realizat de 30 de ani o perioada suplimentara de 5 ani. Decizia de pensie se primeste, dupa disponibilizarile din 2010, cam pe la Sfantu' Asteapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta standard de pensionare pentru cei care au lucrat in gr.a ii-a de munca Felicia_Cirstea Felicia_Cirstea Buna ziua, Sotul meu este nascut in data de 18.02.1957 si are o vechime in munca de 34 ani, 8 luni si 9 zile din care: - in grupa a II-a de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ContSters113408 ContSters113408 Buna ziua! Pentru o persoana nascuta la 1 mai 1958 cu 34 de ani vechime, plus grupa a 2-a din 1978 incontinuu imi puteti spune daca se poate pensiona anticipat ... (vezi toată discuția)