avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare durata contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare durata contract

Buna ziua,

am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in determinata de 3 luni si salariul etc. Incerc sa operez in Revisal modificarea, insa cand verific imi apar 2 contracte active si cel pe durata nedeterminata si cel pe perioada determinata..Cum pot regla situatia aceasta. Daca modific si trec inactiv la cel initial, mi-e teama sa nu am alte probleme ref la data operarii in revisal a inactivitatii contractui . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 11:46, 7 Mai 2012
Dvs ati operat modificarea ca si c.i.m. nou? ... din cate stiu, programul nu opereaza o astfel de modificare a duratei din nedeterminat in determinata , chiar daca legea permite asa ceva ...
Multumesc pentru lamurire. Nu, eu am vrut sa inregistrez prin act aditional modificarea duratei, asa cum a avut ea loc. Oare as putea opera in Revisal doar modificarea salariului, fara sa operez durata, ea ramanand totusi determinata confrom actului aditional dintre parti ? Din pacate am parte de astfel de modificari ciudate dar asta este situatia, partile pot decide orice modificare contractuala pe care legea o permite, doar Revisalul nu.
Intrati pe contracte, selectati salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare ...se apasa butonul "Continuare" pana la aparitia ecranului cu informatii despre salariu .. se modifica salariul ,in loc de vechea valoare se trece noua valoare, se trece data de la care isi va produce efectele modificarea - data de cand se doreste ca salariul sa fie modificat , dupa care pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza".

Apoi se genereaza fisierul care se va depune /transmite la ITM.
Multumesc foarte mult. Deci schimb in Revisal doar salariul, iar la perioada las nedeterminata ( doar in Revisal pt ca in fapt perioada este determinata cf actului aditional, insa programul nu ma lasa sa operez aceasta inregistrare)
Da, in mesajul anterior se modifica numai salariul , nu si durata c.i.m. .. daca doriti si durata, atunci procedura este putin mai complexa : inceteaza noul c.i.m. si , totodata, cu aceeasi data se incheie un alt c.i.m. dar pe durata determinata.

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim revisal anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : vreau sa fac incetarea cim (perioada nedeterminata prin demisie) in revisal ...contracte...incetare....aleg ... (vezi toată discuția)