am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in determinata de 3 luni si salariul etc. Incerc sa operez in Revisal modificarea, insa cand verific imi apar 2 contracte active si cel pe durata nedeterminata si cel pe perioada determinata..Cum pot regla situatia aceasta. Daca modific si trec inactiv la cel initial, mi-e teama sa nu am alte probleme ref la data operarii in revisal a inactivitatii contractui . Multumesc
Am sunat la ITM Timis, la "calculatoare". Doamna mi-a confirmat ca asa se intampla in cazul incetarii CIM incheiate pe durata determinata la o alta data decat cea pentru care a fost stabilit iin CIM (respectiv mai devreme).
Se poate exporta raportul per salariat -cu ajutorul butonului salvare- in format word si se fac modificarile de care avem nevoie....
Prelungire cim
Marinescu_And
Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)