avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Solicitare acte arhive militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Solicitare acte arhive militare

Am facut o solicitare de eliberare acte, catre arhive...,respectiv ptr. a primi o adeverinta prin care sa imi comunice perioada de participare in cel de-al doilea razboi mondial a bunicului meu,(inrolare,participare si lasare la vatra).
A trecut m-ai bine de 2 luni de zile si nu am primit ,,actele solicitate,,.
Am facut aceasta solicitare fiindu-mi necesare la casa de pensii,ptr. ca perioada de participare in razboi se considera vechime in munca.
Consider ca se tergiverseaza problema,si ca in mod legal trebuia solutionata cererea in cel mult 45 zile.
Prin telefon mi-sa spus ca au un volum mare de munca si in prezent sa ajuns sa se solutioneze cererile din luna ,,Mai,, anul trecut.
Cred ca se face bascalie de mine,ca daca ar fi lipsa de personal s-ar putea suplimenta fara probleme....
Practic nu stiu ce sa m-ai cred...,s-au ce sa fac.., poate aveti dvs. vre-o idee.. ptr. a suplimenta putin o pensie de stat, de doar 125 ron.
Cred ca se doreste exterminarea veteranilor de razboi,si nu a se stabili un minim de drepturi ptr. acestia...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
Gion_71, utilizator
daca ati trimis la arhive la pitesti aveti de asteptat.eu am trmis pt.bunicul meu si mi a venit raspuns dupa un an.am sunat acolo de mai multe ori sa vad ce se intampla si am primit acelasi raspuns"volum mare de munca"
Tot la ei m-am adresat si eu,dar din pacate nu este vorba de volum mare de munca,ci de nesimtire,si lipsa de respect ptr. acesti veterani care..., au m-ai ramas in viata....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)