avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot obtine un certificat pentru un autoturism din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot obtine un certificat pentru un autoturism din Anglia?

buna am cumparat si eu un passat 3b cu numere de anglia de vreun an foarte ieftin si m-am apucat de il facut tuning acum la sfarsit ma costat 3600e cu totu si surpriza e ca eu acum mi-am dt seama ca nu am certificat la masina,am doar o foaie mica verde 10 V5C/2 si asigurarea verificare,se poate face cumva rost de certificat sau see poate inmatricula cu astte ca eu cred ca am luat o teapa buna asa ca va rog cine stiee ceva sa ma ajute si pe mine
Pentru inamtriculare definitiva autoturism importat-second hand,sunt necesare:
Cartea de identitate a vehiculului avand aplicata folia de secretizare (original si copie);
Cerere tip;
Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare. Fisa de inmatriculare trebuie semnata de proprietar (si stampilata in cazul pers. juridice).
Copia tichetului de asigurare.
Certificatul de autenticitate sau, dupa caz, nota de identificare;
Copia documentului de proprietate (factura, contract de vanzare cumparare, etc), certificatul si placile cu numere de inmatriculare eliberate de autoritatile straine, daca vehiculul a intrat pe roti in tara.
Chitanta sau declaratia vamala de import definitiv (copie legalizata avand aplicat timbrul sec al notarului);
Dovada de plata a taxei de inmatriculare (C.E.C., trezorerie) - chitanta sau ordin de plata
Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare
Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
Contravaloarea placilor cu numere de inmatriculare
Aspectul ca fara ca autoturismul sa fie inmatriculat ati operat modificari la caroserie va ingreuna inmatricularea acestuia
eu nu am certificat de inmatriculare si nici vreo carte de identitate,am doar veriificarea care este expirata asigurarea la fel si foaia aia mica de care ziceam,se poate face ceva aaa si contract de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa inmatriculez masina pe adresa din buletin dac am viza de flotant in alt juet? laura26_02 laura26_02 mi-am facut viza de flotant pt a ma putea casatori in localitatea in care m-am nascut, dar in care nu mai locuiesc. viza de flotant am folosit-o, dar acum nu ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism indigen nou claudia40 claudia40 Buna ziua Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru inmatricularea unui autoturism indigen nou? Unde trebuie sa ma duc prima ... (vezi toată discuția)