avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cont curent si depozit bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cont curent si depozit bancar

Bunicul meu a murit in aprilie. Mama si sora ei (mostenitori legali) au facut succesiune partiala dar Au uitat de bani depusi in banca. Care sunt consecintele daca ei au lichidat contul si depozitele aflate pe numele bunicii fara succesiune. Au fost amandoi imputernicite! Banca nu a intrebat nimic!

Alte discuții în legătură

Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)
Juridic - succesiune raduelenadorina raduelenadorina Buna seara Mi-a murit mama si avea depus la cec o suma modica cu clauza de scoatere pe numele sorei mele,ne am prezentat la ag cec cu actul de deces ... (vezi toată discuția)