avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procura din Israel
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procura din Israel

Buna ziua!
O intrebare, a facut cineva procura din Israel? Situatia este urmatorul, administratorul plecat in Israel si a uitat sa semneze actele necesare pentru anumite activitati pentru banca si registru etc. Am incercat sa iau legatura cu ambasada Israelului de la noi dar nu raspunde nimeni.
Va rog sa ma ajutati!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:48, 3 Mai 2012
Ori se poate rezolva si la noi in tara?
Melidna12 a scris:

Ori se poate rezolva si la noi in tara?

Nu, apostila se aplica in statul emitent al documentului, adica de catre notarul public din Israel.

Interventie moderator - Nu mai scrieti mesaje succesive, in intervalul de 30 minute de la postarea ultimului mesaj puteti sa il editati folosind comanda "editeaza". Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Rezumand cele anterioare:
Exista 2 variante>
1. Merge la un notar din Israel si da o procura speciala care trebuie apostilata obligatoriu in Israel. Aceasta procura va trebui ulterior tradusa.
2. Se poate merge la ambasada/consulat Romaniei si da aceasta procura care nu mai trebuie apostilata, fiind data in fata unui reprezentant al statului roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondatori straini oti oti ce acte au nevoie sa aduca 2 cetateni UE fara drept de sedere in Ro pt a putea constitui o asociatie si sa-l imputerniceasca pe un alt membru tot cetatean UE ... (vezi toată discuția)
Apostila oana01 oana01 Buna ziua, Sora mea doreste sa vanda un apartament. Momentan ea se afla in Spania. Am fost la un notar si mi-a spus ca ea trebuie sa trimita o procura de ... (vezi toată discuția)
Procura facuta in strainatate la consulat sau la notar public? ghitzarushul ghitzarushul As dori sa stiu daca procura facuta la cosulatul Romaniei in Franta este echivalenta cu procura facuta la un notar public (in Franta). Banuiesc ca cea facuta ... (vezi toată discuția)