avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model proces verbal negociere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model proces verbal negociere colectiva

Buna ziua
Am nevoie de un model pt procesul verbal de negociere colectiva la o firma unde nu se semneaza ccm.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 4 Mai 2012
Proces verbal
Incheiat azi....
Subsemnatii......, din partea SC..... si ......, reprezentantii salariatilor din SC...., am costatat ca in urma negocierilor la CCM pe unitate nu s-a ajuns la un compromis. De comun acord partile au convenit reluarea negocierilor la data de.....
Drept pentru care am incheiat prezentul proces verbal.

Reprezentanti firma Reprezentanti salariati

Multumesc pt raspuns. Dar as vrea sa stiu daca se poate negocia astfel: nu se incheie ccm la nivel de unitate, partile convenind asupra conditiilor generale de munca in conformitate cu prevederilel egale in vogoare(codul Muncii).
Cred ca mai bine suna formularea ... partile nu au ajuns la un acord comun cu privire la incheierea c.c.m. la nivel de unitate, astfel incat vor fi aplicate prevederile Codului Muncii si ale legislatiei in materie.
Multumesc mult. Intr-adevar suna mai bine. Acest proces-verbal poate fi incheiat la prima sedinta de negociere?
Daca la prima sedinta de negociere nu se ajunge la acord este obligatoriu proces verbal. ITM sanctioneaza neinceperea negocierilor, nu si neincheierea contractului.

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la 21 de persoane este obligatorie? bea_iza bea_iza avem o soc.com. care de 2 zile are exact 21 de angajatii . intrebarea mea este urmatoare este obligatoriu sau nu sa se faca CCM ? si daca este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca mopy mopy daca am 20 angajati cu CIM pe nedeterminata si trei cu CIM pe determinata trebuie sa fac CCM? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca miha180611 miha180611 Buna ziua, lucrez la o firma cu obiect de activitate colectarea deseurilor menajere am peste 21 salariati si nu stiu daca trebuie sa inchei contractul ... (vezi toată discuția)