avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme- bani primiti de la cunoscut pe internet
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme- bani primiti de la cunoscut pe internet

sall am si eu o intrebare.am cunoscut pe un site de video-chat un tip el ma placut si a inceput sa imi trimita bani prin western union intr-o zi cand mi-a pus 300 de $i-am zis ca eu nu am scos bani crezand ca imi va trimite alti dar eu ii scosese-m. el a sunat la western union si l-a zis ca eu nu pot sa scot bani iar cei de la western i-ai zis ca eu am scos bani dar el a insistat ca eu nu i-am scos atunci cei de la western i-au zis ca vor face o ancheta pentru a solutiona problema.e vrun risc ca eu sa fiu afectata legal din cauza asta in urma anchetei lor?
Cel mai recent răspuns: valy_dulcik , utilizator 17:12, 3 Mai 2012
Cersetoria se pedepseste, asta e riscul real. Ce faceti dvs e cersetorie. Restul e can-can1
nu este cersetorie daca m-a placut
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Incercati sa precizati ca solicitati banii aia ca imprumut, macar asa evitati riscul acesta.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
gi-jane2, moderator
si tot nu am inteles ce risc sa patesc eu in cazul asta?????eu nu am l-am obligat sa imi trimita acei bani el de buna voie mi-ai trimis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)
Neintelegere, santaj cu poze intime ella_20 ella_20 buna seara!a si eu o intrebare...daca sora mea in trecutul ei a facut video chat si a pastrat legatura prin tel cu un utilizatorde ,,placerii,,in care ia trmis ... (vezi toată discuția)