avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O contestatie impotriva unei decizii de pensie este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O contestatie impotriva unei decizii de pensie este supusa OUG nr. 27/2003?

o contestatie la o decizie a unei case de pensii este supusa OUG 27/2003-aprobare tacita-daca nu s-a raspuns in 30 de zile?
Nu este supusa dispozitiilor OUG nr.27/2003 o astfel de contestatie .. ordonanta de urgenta reglementeaza procedura aprobarii tacite ca modalitate alternativa de emitere sau reinnoire a autorizatiilor de catre autoritatile administratiei publice si nicidecum solutionarea contestatiilor adresate unor institutii publice.
Nu exista asa ceva...revenitit cu o adresa catre Casa de Pensii sa va comunice rezultatul solutionarii contestatiei sau adresati-va instantei de judecata pentru contestatie decizie de pensie si refuz nejustificat de solutionarea a unei cereri .
OUG 27/2003 reglementeaza procedura aprobării tacite ca modalitate alternativă de emitere sau reînnoire a autorizaţiilor de către autorităţile administraţiei publice si nu are incidenta in problema dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarul isi depaseste atributiile mihaeladumitru mihaeladumitru buna ziua, cumnata mea si primarul orasului se afla in proces, iar eu sunt martor ca am asistat la evenimente, desi nu mi-am dorit sa fiu implicata. Dar nu ... (vezi toată discuția)
Primaria: finalizare imobil smeagull smeagull Buna, In urma cu un an, am cerut primariei sa imi elbereze o adeverinta de finalizare a constructiei (am terminat casa si vreau sa o inregistrez in CF), cu ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate iga iga buna seara; sunt unul din cei 300 de taximetristi care asteptam pe listele primariei capitalei eliberarea autorizatiilor taxi ,dar ne opreste ... (vezi toată discuția)