avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... candidat primarie - cu dosar penal?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

candidat primarie - cu dosar penal?

O persoana care a detinut functia de secretar primarie si a fost suspendat din functie, datorita unui proces penal in care a fost condamnat la 1luna inchisoare (cu suspendare) si termen de incercare 2 ani - in aprilie 2008 (conform art.64 lit.a teza II, lit.b, c C.pen. în cond. prev. de art. 71 al.2 C.pen.), poate candida acum la functia de primar?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Condamnare primar florentin65 florentin65 Cine poate sa-mi spuna daca condamnatul din aceasta sentinta poate sa mai candideze la alegerile din 2012 Solutie: Dosar nr. 1356/295/2010 Sentinţa penală ... (vezi toată discuția)
Solutie curtea de apel marian-ene marian-ene Solutie: Admite recursul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad împotriva sentintei penale nr. 235 din 08 Mai 2012 a Judecatoriei BÂRLAD, ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat cu suspendare, mi se retine permisul de conducere? Puyan Puyan Solutie: Condamnă pe inculpatul PUIAN IONUŢ la: - 6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală prev. şi ped. de ... (vezi toată discuția)