avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA POLUARE

Buna ! Am sentinta pe 15 iunie,pt recuperarea taxei de poluare! As dori sa stiu ce se poate intampla mai departe?Adica daca se va face recurs,as dori sa stiu cat dureaza recursul si ce se va intampla dupa?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:10, 4 Mai 2012
La acea data, cred, cu toate ca este impropriu cum ati spus ca aveti sentinta pe 15 iunie, eventual un nou termen pe 15 iunie, instanta se va pronunta asupra cererii formulate in dosar. Hotararea pronuntata poate fi atacata cu recurs, nu este obligatoriu sa se si intample. Cat dureaza judecarea recursului si ce se va intampla dupa depinde de hotararea instantei de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs într-un litigiu având ca obiect taxã de poluare jacquelline jacquelline Am un dosar de recuperare a taxei pe poluare, iar la ultimul termen instanta mi-a dat o hotarare favorabila. As dori sa stiu urmatoarele: 1. In cat timp cei ... (vezi toată discuția)
Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)