avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot face o procura la notar?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot face o procura la notar?

am un copil minor si vreau sa plec in strainatate pentru 7 luni pot face o procura la notar surorii minorei care este casatorita si mai are un copil,situatie materiala buna.pot dovedi cu contract de munca in italia k pot trimite bani fetitei ptr intretinere?si cel mai important am nevoie de acordul tatalui fetei de care am divortat si am hotarare de incredintare a minorului...va rog raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:59, 5 Mai 2012
Puteti sa lasati copilul in grija sorei dar trebuie sa intelegeti ca tatal va putea oricand sa solicite stabilirea locuintei copilului la el si are toate sanse sa obtina asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere omama omama Buna ziua,am divortat in 2012,dupa pronuntare instanta a decis ca minorul sa ramana la domiciliul tatalui,iar eu sa platesc o pensie de intretinere de 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Eliberare hot.jud.pentru un copil nascut in afara casatoriei stelutacata stelutacata As dori daca se poate sa aflu cum pot sa obtin o hotarare judecatoresca pentru un copil nascut in afara casatoriei din care sa reiasa ca este dat in grija ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)