avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis auto

daca in urma casatoriei trebuie sa preschimb cartea de identitate ,deoarece am luat numele de familie al sotului , implicit trebuie sa preschimb si permisul auto! in acest caz permisul fiind in ca valabil ,este necesar sa fac si analizele medicale ?
Cel mai recent răspuns: lili_khanem , utilizator 00:05, 6 Mai 2012
nu trebuie sa faceti analizele medicale.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)