În prealabil dezbaterii masei succesorale formate dintr-un imobil şi terenul aferent, am cerut expertiza acestora, care de altfel a şi fost făcută, dar eronat în raportul de expertiză, în aşa fel încât poziţia topometrică a imobilului nu corespunde cu cea reală. În concluzie, hotărârea judecătorească, face referire la imobilul specificat in raportul de expertiză, care este eronat. Am depus o cerere de îndreptare eroare, dar fără nici un rezultat. Mi s-a spus că trebuie unele documente de la primăria pe a cărei rază se află imobilul cu pricina şi... etc.etc., nimic concret. Am consultat chiar şi un avocat, dar mi-a dat un răspuns evaziv şi nu am înţeles mare lucru. Vă rog respectuos dacă se poate să mă lămuriţi ? Vă mulţumesc.
In mod normal ar fi trebuit sa formulati obiectiuni la raportul de expertiza aratand acest lucru, astfel ca instanta sa solicite expertului sa refaca expertiza. Este evident ca instanta nu putea decat sa dea o solutie ce avea la baza acea expertiza eronata, daca nu a sesizat nimeni ca aceasta este eronata.
Nu stiu daca la acest moment mai puteti face ceva... daca mai sunteti in termen, formulati apel si poate reusiti sa refaceti expertiza...
Totusi cel mai bine ar fi sa prezentati sentinta obtinuta sa o citeasca un avocat, iar mai departe, in apel si recurs sa contactati un avocat care, cel putin, sa va conceapa motivele de apel, daca nu aveti posibilitati materiale pentru a-l angaja sa va si reprezinte in instanta.