avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cum imi fac contractul de casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cum imi fac contractul de casa

In urma unui proces de iesire din indiviziune mi-a fost atribuit in natura (am sentinta investita ), un imobil in care dealtfel m-am si mutat. Carui for ma adresez pentru a dobandi contractul de casa pentru a-mi putea face mutatia sau alt buletin (pentru schimbarea domiciliului)?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune. dețin 2/3 dintr-un imobil. cealaltă ... cazimir0prea cazimir0prea Iesire din indiviziune. Dețin 2/3 dintr-un imobil. Cealaltă cotă de 1/3 este deținută de o mătușă. Menționez că mătușa mea este cea care locuiește ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune PP PP Buna, Am cateva intrebari referitoare la o actiune de iesire din indiviziune rezultata in urma unei succesiuni dupa bunica mea in urma careia mama mea a ... (vezi toată discuția)