avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale repunere in functiune firma suspendata temporar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

repunere in functiune firma suspendata temporar

care este varianta optima pentru o firma care si- a suspendat pe trei ani activitatea,si nu doreste sa reinceapa activitatea,dar are un imobil 1/2 in proprietate cu alta firma,intreb, optima din punct de vedere costuri ,?
Cel mai recent răspuns: rozsasandor , utilizator 11:50, 13 Iulie 2012
Fiti va rog mai explicit, varianta optima pentru ce? Deductibilitate costuri? In perioada suspendarii nu puteti deduce cheltuieli (spre exemplu amenajari interioare, energie electrica, apa, gaz etc.), pentru a fi deduse acestea trebuie sa fie aferente activitatilor generatoare de venituri, ori daca dvs. nu ati realizat venituri nu aveti ce deduce.
imi cer scuze doar acum am reusit sa reiau subiectul ,mai precis vreau sa inchei definitiv cu firma,nu are nici un fel de datorii,nu deduc nimic,cum spuneam are acel imobil,dar a ramas un stoc de marfa nevandabil (cu termene depasite etc. )si nici bani nu am pentru a desfiinta firma,de fapt nici nu stiu care ar fi costurile !
Costurile pentru o dizolvare - lichidare voluntara si radiere sunt in jur de 500 - 600 lei.
multumesc pentru raspuns nedumerirea mea este totusi legata de stocul de marfa care nu scriptic exista dar este complet nevandabila si distrusa la ora la care vorbim(materiale de constructii placi de gips carton vopsele,tabla vopsita toate care s-au scos din depozitul in care eram in chirie (sub cerul liber, si ce nu s-a furat s-a distrus in trei ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare profesionala dalexro67 dalexro67 Buna seara! Vreau sa infiintez o inteprindere individuala si am inteles ca trebuie sa fac dovada pregatirii/experientei profesionale.Problema e ca singurul ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2010 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2009 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)