avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

minor

Buna ,minorul de 14 ani poate solicita iesirea din indiviziune ,este un act de administrare?
Cel mai recent răspuns: psam , utilizator 20:19, 7 Mai 2012
Nu poate!
Trebuie sa faca aceasta tutorele lui, pentru el.
Multumesc este o iesire din indiviziune de pe tulpina ,avand deja o sentinta cu lotul celor trei ,copii si mama in indiviziune insa copii sunt incredintati bunicilor ,au interese contrare si ma gandeam ca daca se solicita doar iesirea cu lotul bine determinat se considera act de administrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune psam psam Hristos a inviat!In urma unui partaj cei doi copii au obtinut impreuna cu mama un lot in indiviziune .Ulterior copii au fost increintati spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)
Sfaturi privind instituirea tutelei adabia adabia In urma unui accident de masina doi copii au ramas fara parinti. Bunicii materni si paterni se cearta pe bunurile acumulate de parintii copilului. In prezent ... (vezi toată discuția)