avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte de munca

Am un contract de munca pe perioada nedeterminata intr-o universitate de stat si inca o norma intreaga pe cercetare in aceeasi institutie (e vorba de un proiect de cercetare, perioada determinata). Pana acum am fost salarizat pentru amandoua contractele. Vreau sa ma angajez cu un contract pe jumatate de norma tot pe cercetare in cadrul unui proiect, la alta universitate, pe perioada determinata, dar de la Departamentul lor juridic mi s-a spus ca sunt deja in afara legii, ca nu pot avea contract de munca decat pe 12 ore (invocandu-se art. 32, 126-132 din Codul muncii). Eu le-am citit si nu scrie nimic cu referire la contractele unui angajat. Nu cred ca juristii de la universitatea unde sunt angajat de 13 ani nu cunosc prevederile Codului Muncii.
Ma poate lamuri cineva cu referire la prevederile Codului muncii? Pot lucra inca 4 ore cu contract? Bineinteles, activitatea se va desfasura fara a o perturba pe cea presupusa de celelalte contracte.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare mirceasv mirceasv Buna ziua Lucrez cu norma intreaga (40 ore) la universitate. Cate ore pot desfasura la plata cu ora in contracte de cercetare? Pot renunta la zilele de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)