avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructii abuzive!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructii abuzive!!!

Buna ziua!
As dori sa stiu daca primaria are dreptul sa amenajeze un canal pentru desecare in curtea proprietate privata pe care am achizitionat-o in urma cu un an si in a carei schita nu exista niciun canal si nici fizic nu exista asa ceva!
Daca cineva a mai avut asemenea probleme, as dori sa stiu cum sa procedez.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Primaria are dreptul de amenajare a unui canal in curtea mea? stefan25 stefan25 Buna ziua! As dori sa stiu daca primaria unei localitati are dreptul sa amenajeze un canal pentru desecarea in curtea proprietate privata pe care am ... (vezi toată discuția)
Probleme documentatie cadastrala!! urgent!! emilval emilval Buna ziua, Am nevoie de un sfat in privinta urmatoarei situatii. Detin un teren pe baza unui titlu de proprietate eliberat de catre primarie(prin ... (vezi toată discuția)
Probleme stabilire proprietate. eofed1981 eofed1981 buna ziua! as dori sa va expun o problema! tatal meu a cumparat in anul 2002 cu contract de vanzare cumparare, intabulare si toate cele cateva proprietati in ... (vezi toată discuția)