avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legala inregistrarea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legala inregistrarea?

este legala inregistrarea unei convorbiri telefonice si a unei discutii avute fata-n fata si fofosirea acesteia indiferent unde ( pe internet, in instanta) , si ce pot face daca cel ce a inregistrat folosste inregistrarea fara acordul meu X-(

Alte discuții în legătură

Pot face publice inregistrarile convorbirilor telefonice/video si daca da, unde? sierra sierra In cazul in care obisnuiesc sa inregistrez convorbirile mele telefonice cu diverse persoane, le pot publica pe Internet sau difuza la TV/radio? Acum cativa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Verificare convorbiri telefonice ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am o prietena care nu stie ce sa faca...in speta, prietena are pe numele ei doua abonamente de telefonie mobile, al ei si el sotului sau.sotul sau. ... (vezi toată discuția)