avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general recuperare contributii sanatate de la casa de sanatate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

recuperare contributii sanatate de la casa de sanatate OPSNAJ

Pentru a recupera sumele platite in plus de angajator la contrib. pentru concedii si indemnizatii de asig.soc de sanatate pentru un asigurat care este inscris la Casa de sanatate OPSNAJ, trebuie facuta cerere catre aceasta casa, sau catre CASMB societatea avand sediul in Bucuresti iar platile le-a facut in contul unic?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratie sanatate - ajutor crisadi crisadi Depun in fiecare luna declaratia de sanatate on line la CASMB si platesc contributiile in contul unic BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. la Trez sect 1. Problema ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Obligatia platii asigurarilor de sanatate FotaCristian FotaCristian buna ziua, am un baiat nascut in 01.07.1991, a fost asigurat la casa OPSNAJ pana in anul 2010 cand a terminat liceul, dupa aceea a fost la facultate la zi pana ... (vezi toată discuția)