avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratie sanatate - ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratie sanatate - ajutor

Depun in fiecare luna declaratia de sanatate on line la CASMB si platesc contributiile in contul unic BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. la Trez sect 1. Problema este ca am descoperit ca am niste angajati care sunt asigurati la alte case de asigurari din tara : Prahova, Valcea etc. Am inteles ca declaratia pentru concedii si indemnizatii se depune tot la CASMB.
Intrebarea este cum se depune declaratia la aceste Case, tot on line, si trebuie si discheta si 2 exemplare? Contributiile le platesc in conturile lor sau in acelasi cont unic la care am virat banii si pana acum ?? Pentru lunile trecute trebuie sa fac vreo rectificativa?:-/ Cat de grav este??

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: crisadi , utilizator 11:44, 24 Iulie 2008
crisadi a scris:

Depun in fiecare luna declaratia de sanatate on line la CASMB si platesc contributiile in contul unic BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. la Trez sect 1. Problema este ca am descoperit ca am niste angajati care sunt asigurati la alte case de asigurari din tara : Prahova, Valcea etc

Ce fel de asigurari sunt cele din alte localitati? Nu au contracte de munca in Bucuresti?
ba da, contractele de munca sunt cu firma noastra in Bucuresti, dar ei au medicii de familie in alte judete unde domiciliaza( mentionez ca o parte din ei fac naveta din Ploiesti sau alte orase ) .
Insa legea spune ca delaratiile de sanatate se depun la casele de sanatate unde salariatii sunt asigurati, nu unde firma isi are sediul.
va rog, cine mai are problema asta sa ma ajute...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributii sanatate de la casa de sanatate opsnaj florip florip Pentru a recupera sumele platite in plus de angajator la contrib. pentru concedii si indemnizatii de asig.soc de sanatate pentru un asigurat care este inscris ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o problema. lla declaratia de sanatate de luna trecuta la rubrica TOTAL SUMA DE RECUPERAT DE LA FNUASS am 200 lei. pentru ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)