avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta contabila exploatare lemn
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta contabila exploatare lemn

Buna ziua,
Va rog, daca poate sa ma ajute cineva cu informatii privind evidenta contabila si tratamentul fiscal cu privire la expoatarea lemnului de catre o societate comerciala. Sunt declaratii lunare de intocmit si de depus la alte organe decit cele care sunt ptr o scocietate de prestari servicii?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru 2013 si 2014 pentru firma suspendata? lulus lulus Buna ziua, Am o microintreprindere a carei activitate a fost suspendata de la sfarsitul anului 2011. Pana in prezent, la sfatul contabilei am depus ... (vezi toată discuția)
Nedumerire/incepator: declaratia 100 si altele absynthe absynthe Buna ziua, ca incepator ma confrunt cu urmatoarea lipsa de informatie: Am infiintat un SRL neplatitor de TVA dar cu impozit pe profit, fara angajati, doi ... (vezi toată discuția)
Lichidare prin vanzare stoc produse accizabile. SILVIAVS SILVIAVS Buna ziua, La o societate comerciala care are ca obiect de activitate prestari servicii s-a aprovizionat pentru incalzire proprie combustibil tip CLU si lemn ... (vezi toată discuția)