Pe data de 06 ian 2012 am trimis o cerere la CEDO,cu confirmare de primire pe data de 11 ian 2012. Ce sant nelamurita ,e ca la semnatura de primire e o stampila
pe care scrie : courrier-entrant
AGORA
conseil de l'europe.
Intrebarea mea este: cererea a ajuns la Cedo,sau din greseala in alta parte? cladirea Agora ,am vazut pe net ca e altfel decat cladirea CEDO.. va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca nu am primit inca nici un raspuns de la ei si sant ingrijorata. Cererea a fost depusa in termen.
Nu ar trebui să vă faceți nici un fel de probleme.
Poșta franceză nu uimește prin acuratețe, Agora fiind o clădire tot a Consiliului Europei, situată vis-a vis de Curtea Europeană, unde, dacă îmi mai amintesc bine, se țin și ședințe ale Comitetul de Miniștri. Problema lor este că, deși clădiri diferite, au același număr poștal: 67075 Strasbourg Cedex.
Astfel, primind cererea o instituție a Consiliului Europei, se va duce imediat la registratura Curții. Data la care este considerată primită cererea este cea de pe recipisa roșie.
Mie personal cam 1/4 din cereri îmi nimeresc la Agora. Axioma este, deci: câtă vreme ajung la Consiliul Europei, nu contează ce instituție o primește, deoarece aplicația va ajunge sigur la Registratura Curții.
Evident, dvs. completați corect și în viitor adresa pe care ați arătat-o mai sus, aceea fiind cea corectă.
Informatii cedo
lorant1970
Buna ziua
Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani
Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)