avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere intemeiata pe disp.art 278 ind.1 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere intemeiata pe disp.art 278 ind.1 c.proc.c.pen.- pronuntare al.8 lit.b)

Sunt nedumerit asupra unei pronuntari conform art 278-1 alineat 8,lit b in cazul asta intimatul nu are nici o cale legala?Ce se antampla in viitor .
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 12:18, 4 Septembrie 2012
Doar CEDO.
Incercati sa detaliati situatia.
Multumesc pentru raspuns cu acordul d-voastra vreau sa specific ca intimatul in Romania nu are cale de atac recurs apel.Se da admitere asa pe ochi frumosi daca intimatul n-a fost prezent la termenul de judecata nu se mai citeaza odata?
Nu. Daca procedura de citare a fost legal indeplinita pentru termenul respectiv, atunci s-a putut judeca.
Mai ales ca este vorba de plangere impotriva rezolutiei procurorului, unde se judeca de obicei la termenul respectiv.
Daca dvs. stiati ca nu va puteti prezenta trebuia sa faceti o cerere in sensul asta.
cu tot respectul am mandatat avocatul care mi-a comunicat c-o sa se respinga dar nedumerirea mea este ca pronuntarea sa comunicat la 5 zile dupa fond ceva e necurat in chestia asta.Oricum va multumesc

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva unei sentinte penale - art. 278^1 din c. proc. pen., multescu99 multescu99 Potrivit ART. 278^1 din C. Proc. Pen., (1) Dupa respingerea plangerii facute conform art. 275-278 impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)