Buna ziua,
Am infiintat in 2007 un srl cu o prietena, am investit (fara nici un act la mana) in asocierea aceasta aproape toate economiile mele. Actele firmei au fost in posesia asociatei mele , asa ca nu stiu exact ce calitate am eu la aceasta firma.
Am aflat ca da cecuri neacoperite, ca a facut o serie de falsuri. Nu dispun nici de bani si nu stiu cum sa ies din aceasta firma.
In perioada aceea eram in divort...cu griji destule sa nu mai stiu exact ce scria in statut. O singura data l-am vazut. Stiu ca suntem asociati 50%-50%
Daca vrei sa aflati mai multe informatii trebuie sa mergi la ORC, tot de acolo poti obtine si copii certificate de pe actele de infiintare, asta pentru inceput.
Pentru a iesi din societate trebuie sa convoci Adunarea Generala a Asociatilor, dar este nevoie si de Actul constitutiv pentru a vedea ce procent deti din capitalul social, precum si in ce conditii se poate face cesiunea de parti sociale.
Cesionare parti sociale
zuzi
Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)