avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuirea pensiei in baza OUG nr. 1/2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuirea pensiei in baza OUG nr. 1/2011

Am fost militar de cariera in cadrul MAI,,La data de 12.12.2011 am primit decizia de revizuire a pensiei care era mai mare ,stabilita cu incepere de la o1.01.2011./Primesc diferenta pentru aceasta perioada si cand ???
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Plata pensiilor militare de urmas recalculate elektrowlad elektrowlad Buna Ziua, Postez din partea bunicii mele, care m'a rugat frumos sa postez aici in legatura cu subiectul respectiv. Bunica mea benficiaza de aceasta ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie pensionare Pitesti Pitesti La inceputul lunii august, am primit de la Casa de pensii o decizie de REVIZUIRE a dosarului de pensionare (sunt in pensie din 2012, la inceput aniticipat si ... (vezi toată discuția)
Pensie militara ioangaspar ioangaspar Buna ziua,sunt pensionar militar si azi 22.03.2013 am primit o noua decizie de pensionare pri care sunt instiintat ca i-mi scade pensia cu 48 de lei.Mentionez ... (vezi toată discuția)