avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiilor militare de urmas recalculate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiilor militare de urmas recalculate

Buna Ziua,

Postez din partea bunicii mele, care m'a rugat frumos sa postez aici in legatura cu subiectul respectiv.

Bunica mea benficiaza de aceasta pensie de urmas militara, datorita bunicului meu. Pe data de 12.12.2011 a primit decizia cu pensia reclaculata, etc, dar trebuie sa primeasca o diferenta din anul 2011, in suma de x, decizia numarul 109895.

Problema e ca de fiecare data cand a intrebat cand anume se face aceasta plata, raspunsul a fost scurt si prompt "2012 dar nu stim cand"

Are cineva o idee cand aceste plati se vor efectua ? Sau daca s'au efectuat deja o parte din ele ?

Sper ca aceasta intrebare sa serveasca mai multor persoane, intrucat o cautare in Google nu da decat rezultate foarte vagi.

Va multumesc anticipat.

Cu respect,
Anitei Vlad
Cel mai recent răspuns: petdan , utilizator 13:25, 11 Mai 2013
ai aflat ceva de pensie? ai primit diferenta? sunt in aceeasi situatie; nu reusesc sa primesc un raspuns de la casa sectoriala

Dan
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
petdan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca cioarec carmen cioarec carmen Mătuşa mea se află în următoarea situaţie: ªoţul său este decedat din anul 2009 iar în prezent dânda benficiază de pensie de urmaş.În luna ... (vezi toată discuția)
Revizuirea pensiei in baza oug nr. 1/2011 genre genre Am fost militar de cariera in cadrul MAI,,La data de 12.12.2011 am primit decizia de revizuire a pensiei care era mai mare ,stabilita cu incepere de la ... (vezi toată discuția)
Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public ... RusuE RusuE Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public de pensii ,pentru boala mea( neoplazie) si avand decizia medicala incadrata la grad 2 de ... (vezi toată discuția)