arakys a scris:
Vreau sa-l deconectez de la teava mea de gaz deoarece este un nesimtit. Va rog sa-mi precizati cum sa procedez.
E dificil de spus cum sa procedati pe motivatia pe care o exprimati. Citind si recitind reglementarile cu privire la bransare si debransare nu am gasit termenul folosi de dumneavoastra.
Acum vazand poza acestei bransari, eu intreb fara pretentia de a primi vreun raspuns, daca acest vecin se bransa cu un metru mai la stanga, adica in coloana verticala, mai aveati vreo suparare pe el?
Nu am intrebat cu intentia de a va supara ci doar ca sa arat ca acel vecin nu este vinovat ca s-a intepat mai la dreapta ci poate fi vinovat daca nu a avut acordul proprietarului coloanei, indiferent de locul bransarii.
Daca aceasta instalatie este a asociatie, asociatia isi da acordul dupa ce solicitantul plateste o parte din cheltuielile efectuate atunci cand s-a efectuat instalatia comuna.
Daca aceasta instalatie a fost facuta pe cheltuiala unui proprietar, acesta este proprietarul coloanei si acestuia trebuie sa-i plateasca toti cei care-si instaleaza centrale proprii.
Sunt convins ca vecinul dumneavoastra a avut acordul cuiva pentru ca altfel furnizorul de gaz nu-i aproba bransarea, nu-i aloca o cta de gaz prin incheierea contractului...