avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice informatii despre modul legal de cumparare obiecte ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

informatii despre modul legal de cumparare obiecte arta de catre un muzeu

va rog sa ma ajutati sa aflu cum poate achizitiona un muzeu - institutie publica - obiecte de arta unicate de la artisti plastici sau magazine de arta; nu cred ca se aplica oug 34/2006. Se aplica procedura proprie?
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
livia stoicescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Prevederi legale pentru achizitie bunuri culturale livia stoicescu livia stoicescu ma poate ajuta urgent sa-mi comunice daca achizitia de obiecte de arta plastica si decorativa(pentru muzee), fie prin casa de licitatii, fie de la artisti se ... (vezi toată discuția)
Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Folosirea unei fotografii fara consimtamantul autorului MarianG MarianG Buna seara! Am nevoie de sfatul vostru intr-o problema delicata. O cantareata relativ cunoscuta si-a ilustrat interviul acordat unui ziar monden cu o ... (vezi toată discuția)