avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice prevederi legale pentru achizitie bunuri culturale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

prevederi legale pentru achizitie bunuri culturale

ma poate ajuta urgent sa-mi comunice daca achizitia de obiecte de arta plastica si decorativa(pentru muzee), fie prin casa de licitatii, fie de la artisti se supune sau nu ordonantei 34/2006 ? exista o procedura ( SEAP?)
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Informatii despre modul legal de cumparare obiecte arta de catre un muzeu livia stoicescu livia stoicescu va rog sa ma ajutati sa aflu cum poate achizitiona un muzeu - institutie publica - obiecte de arta unicate de la artisti plastici sau magazine de arta; nu cred ... (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de ofertã online ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua, De curand am initiat o cerere de oferta online, prin publicarea unui anunt de participare. Seap-ul a transmis invitatiile in mod automat. As vrea ... (vezi toată discuția)