avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere de ofertã online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere de ofertã online

Buna ziua,
De curand am initiat o cerere de oferta online, prin publicarea unui anunt de participare. Seap-ul a transmis invitatiile in mod automat. As vrea sa stiu daca, in cazul unei cereri de oferta online, se pot primi si oferte la sediul autoritatii contractante.
La sediul autorităţii contractante au sosit 2 plicuri si avem si un participant in SEAP.

Plicurile au fost deschise si evaluate de catre comisie, dar nu stiu cum putem face anuntul de atribuire deoarece oferta cea mai buna a fost facuta de catre un ofertant carea a prezentat-o la sediul nostru si nu de cel de pe SEAP.

Am nevoie urgent de clarificari
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 16:40, 12 Septembrie 2008
Aplicati dispozitiile cuprinse in urmatoarele acte normative:
1.ORDONANŢÃ DE URGENŢÃnr.34/2006
privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii
2.HOTÃRÂRE nr. 1660 din 22 noiembrie 2006 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică prin mijloace electronice din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.34/2006
3.ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 94 din data de 26 septembrie 2007 -
pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publica, a contractelor de concesiune de
lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii
4.HOTÃRÂRE Nr. 198 din 27 februarie 2008
pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică prin mijloace electronice din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.660/2006
Mai sunt si altele. Le gasiti pe adresa: [ link extern ]

La prima intrebare: daca la o cerere de oferte online se pot primi si cereri la sediu prin posta...depinde cum ati formulat invitatia de participare. Daca ati cerut numai oferte online nu aveati de ce sa acceptati oferte trimise(depuse) la sediu.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
Avocat FLORENTINA ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Publicare invitatie de participare licitatie publica- cerere de oferta-dupa noile reglementari seap bogdanmarinela bogdanmarinela SEAP a emis o serie de notificari privind desfasurarea licitatiilor in 2012. Daca stie cineva cum se procedeaza la publicarea unei invitatii de participare la ... (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)