avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pledoarie care sa sensibilizeze instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pledoarie care sa sensibilizeze instanta

Locuesc intr-o casa nationalizata care a fost revendicara.La fond judecatorul a dispus evacuarea.Am facut apel si am prima infatisare la apel pe 18.05.Intrebarea mea este:pot tine un fel de pledoarie in apararea noastra si in speranta ca voi sensibiliza macar putin instanta cu privire la situatia noastra,avand in vedere ca avem doi copii minori de 12 si 7 ani, la primul termen la apel?
Daca nu gasiti temeiuri legale, argumentate cu articole de lege, sunt slabe sanse sa "sensibilizati instanta cu privire la situatia " dvs.
Singurul temei legal ar fi legea 272/2004 privind protectia si promobarea drepturilor copilului art.45.Dar am dreptul la pledoarie invocand aceasta lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor 17 ani fugit de la casa de copii dumitru2000 dumitru2000 un minor de 17 ani a fugit de la casa de copii pt ca nu mai suporta regimul de acolo. isi castiga existenta zugravaind si este pasionat de scoala. Actele ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Lili Sina Lili Sina Am ajuns la curtea de apel, pt. incredintare de minori, va rog sa-mi spuneti daca tatal nu are nici un venit, iar copiii au optat sa stea la tatal lor, ... (vezi toată discuția)
Plasament in regim de urgenta minor RAMAV RAMAV Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor legat de masura numita plasament in regim de urgenta minor. Parintii sunt divortati, exista autoritate parentala ... (vezi toată discuția)