avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Castig concurs de pronosticuri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Castig concurs de pronosticuri

Buna ziua,
Am castigat un concurs de pronosticuri online si ca premiu 400 de ron de la revista organizatoare si 150 de euro de la o casa de pariuri online colaborator al revistei si sponsor al concursului.
Revista organizatoare si-a respectat promisiunile dar cei de la casa de pariuri nu vor sa-mi acorde premiul pe motiv ca sunt doua conturi pe acelasi ip cu utilizatori diferiti.
Vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa-mi primesc premiul castigat pe merit??
Deoarece mi se pare o absurditate penibila aceasta motivatie.
Multumesc,
Viorel

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Concursuri online aurorap aurorap Buna ziua, Am organizat un concurs online. A fost desemnat un castigator. In urma reclamatiilor primite de la concurenti, a reiesit ca acel castigator ... (vezi toată discuția)
Bani castigati din jocuri de noroc (aici, pariuri) bogdan_zuzu bogdan_zuzu Buna ziua, Am auzit ca a aparut o noua lege privind impozitarea castigurilor obtinute din jocurile de noroc, cel putin in cazul agentiilor de pariuri \\"de ... (vezi toată discuția)
Acordare de premii in bani Lucian_bz Lucian_bz Salutare tuturor, Datorita raspunsurilor rapide si perfect corecte primite la ultima problema apelez cu incredere la dvs si va expun urmatoarea ... (vezi toată discuția)