avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concursuri online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concursuri online

Buna ziua,

Am organizat un concurs online. A fost desemnat un castigator. In urma reclamatiilor primite de la concurenti, a reiesit ca acel castigator fraudase voturile ( IP dinamic ). Ce fac in acest caz? Desemnez alt castigator? Dau premiul desi a fraudat ? Ma intereseaza in mod special in ce caz sponsorul poate sa nu acorde premiul!

Multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 15:11, 10 Februarie 2011
Depinde ce ati trecut in regulament referitor la cauzrile de frauda din partea jucatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva a premiului - finala concursului darkdesign darkdesign Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul \\\"Fii Fata de 10\\\" la Pro Cinema si am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)
este asta frauda informatica???? capsunika capsunika Buna ziua, Am si e o intrebare. Povestea mea: Am participat la un concurs online . In concurs iti cerea ca sa inviti 100 de prieteni sa-si faca cont pe ... (vezi toată discuția)