avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Seful de scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Seful de scara

Ce artibutii legale are seful de scara si ce beneficii revin ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:07, 14 Mai 2012
,,Sef de scara" este o functie inventata de unii locatari cu prea mult timp liber ...
Functia de "sef de scara" nu exista in nomenclatorul ocupatiilor din Romania.
Aceasta, totusi, este o ocupatie informala, in sensul ca poate ajuta conducerea asociatiei sa tina legatura mai usor cu proprietarii asociatiei.
"Drepturile" acestuia sunt acordate de comitetul executiv in limita fondului de salarii, aprobat in AG anuala a proprietarilor, pentru acivitatea depusa, dar, daca sunt pecuniare, ele trebuie declarate la fisc, alaturi de celelalte salarii si indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitetul executiv al asociatiei de proprietari Alexsimi Alexsimi Buna seara , De curand la noi in bloc au fost alegeri de la Presedinte pana la ultima persoana ,curiozitate este ca nu vad pe lista afisata de Presedinte un ... (vezi toată discuția)
Exista functia de sef de scara ? toma necredinciosul toma necredinciosul In cadrul unei Asoc. de propr. exista functia de Sef de scara ?, si daca da cu ce atributii si raspunderi. Eu in L230 nu am gasit nimic referitor la asta. Sau ... (vezi toată discuția)
Membri conducere asociatie de proprietari titel2titel titel2titel Asociatiile de proprietari pot avea secretar? Asocia noastra are 352 de proprietari. multumesc (vezi toată discuția)