avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general unde depun bilantul si celelalte acte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

unde depun bilantul si celelalte acte

Buna ziua! Sunt administratorul unei firme suspendate de 2 ani. Pana ieri aveam si un contabil care la 3 luni am inteles trimitea diverse declaratii(ca nu avem activitate ... etc). Insa ieri m-a informat ca nu doreste sa se mai ocupe de firma pentru ca nu castig mai nimic. Din cate stiu trebuie trimis bilantul la ORC si la adm financiara. Dar ce trebuie de fapt sa fac nu stiu . Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 13:27, 15 Mai 2012
Trebuie sa depuneti Bilant pina la 29.05.2012 numai la Administratia financiara
V-as sfatui sa va platiti un contabil sa faca tot ce trebuie ca termenul e scurt....si este un pic de lucru cu bilantul anul acesta chiar daca firma este suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)
Depun 101 si bilant daca nu am avut activitate? DiaD DiaD In situatia unei firme infintate in octombrie 2011 la orc care in decembrie devine platitoare de tva si are doar achizitie de imprimate si un site, fara nicio ... (vezi toată discuția)
Firma cu activitate suspendata in 2007,platitoare de impozit forfetar DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Problema mea este urmatoarea: Firma mea a fost suspendata in Februarie 2007.Am depus cererea de suspendare la Administratia Financiara de care ... (vezi toată discuția)