avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... liber profesionist ..
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

liber profesionist ..

In momentul de fata lucrez ( impreuna cu alt coleg)in belgia si sunt asociat la o firma ce are activitate in domeniul telecomunicatiilor.Asociera este in procente 80% belgianul iar eu si colegul cate 10% .Primesc salariul intr-un cont facut la o banca in belgia ,iar eu nu sunt inregistrat pe teritoriul belgian nici unde.Cum este considerat acel salariu?Trebuie sa platesc impozit pe el ,acolo,nu sunt angajat ci partener la firma..:(

Alte discuții în legătură

Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la sedere Mery0000 Mery0000 Buna ziua,am o problema la care am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Locuiesc in Belgia impreuna cu fiica mea,care este eleva in clasa a 4 a ,este la scoala in ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)