In momentul de fata lucrez ( impreuna cu alt coleg)in belgia si sunt asociat la o firma ce are activitate in domeniul telecomunicatiilor.Asociera este in procente 80% belgianul iar eu si colegul cate 10% .Primesc salariul intr-un cont facut la o banca in belgia ,iar eu nu sunt inregistrat pe teritoriul belgian nici unde.Cum este considerat acel salariu?Trebuie sa platesc impozit pe el ,acolo,nu sunt angajat ci partener la firma..:(
Dreptul la sedere
Mery0000
Buna ziua,am o problema la care am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Locuiesc in Belgia impreuna cu fiica mea,care este eleva in clasa a 4 a ,este la scoala in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.