avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stabilirea vechimii in invatamant pentru Preoti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stabilirea vechimii in invatamant pentru Preoti

Buna ziua , apelez la bunavointa dumneavoastra de a ma lumina intr-o problema legata de stabilirea vechimii unui Preot angajat in sistem plata cu ora la cumul de functii , carnetul de munca se afla la norma de baza (preot) in anul1986 este licentiat in teologie , in anul 2002 sustine examenul de definitivare in invatamant ,intre 1986si 2002 a suplinit fragmentat pe perioade si numar de ore insa nu a aavut niciodata catedra intreaga , dumnealui doreste ca vechimea in munca (preot) sa i se considere vechime in invatamant si astfel sa beneficieze de o alta transa de vechime, mentionez ca acum este incadrat la 10-14 ani . Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra . Cu respect.

Alte discuții în legătură

Transa vechime simo_b03 simo_b03 Buna ziua! am un profesor, lucreaza din '94 ca suplinitor, in 2002 a luat licenta a trecut la prof. calificat. acum are gradul 1, in ce transa de vechime ar ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant alexandru2007 alexandru2007 Va rog sa-mi dati un raspuns argumentat cu trimiteri la lege. Intre anii 1995-2005 am fost profesor necalificat. 2005 pana in prezent profesor ... (vezi toată discuția)