avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare respinsa, dosar care nu a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare respinsa, dosar care nu a ajuns pana in prezent in arhiva

Buna ziua,
In data de 06.03.2012 a fost pronuntata decizia intr-un dosar civil, contestatie la executare. Cererea a fost respinsa ca neintemeiata, cu posibilitate de recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
Problema mea este urmatoarea: dosarul nu a ajuns nici acum la arhiva, la adresa nu am primit comunicarea.
Mi se spune ca sunt multe dosare dar acest proces a inceput in anul 2010 si a avut 12 amanari plus 5 amanari ale pronuntarii. Nu stiu ce sa fac mai departe.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pot sa mai atac cu recurs hotararea primei instante? maillex05 maillex05 INTREBARE.CU PRIVIRE LA RECURS IMPOTRIVA CONTESTATIE PROC VB CONTRAVENTIE( L 61/1991).PROCESUL A INCEPUT IN OCT 2010 ,CAND SE PUTEA FACE RECURS,IAR ... (vezi toată discuția)
Termen introducere contestatie in anulare georgelgica georgelgica Art. 319. - (1) Contestatia se introduce la instanta a carei hotarâre se ataca. (2) .......Împotriva hotarârilor irevocabile care nu se aduc la ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)