avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... instanta de tutela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

instanta de tutela

Am un cabinet medical in contract de comodat, care a expirat.Eu cu cei doi copii minori suntem propietarii locuintei in care isi dasfasoara cabinetul activitatea.Am inteles ca va trebui sa apelez la o instanta de tutela pentru a se aproba un curator care sa-i reprezinte pe copii mei la notar(dureaza45 de zile).As dori sa stiu daca pot sa-i reprezint, eu fiind parintele lor unic.(in cererea adresata instantei de tutela sa ma cer pe mine curator).Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
pik, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot trece casa pe numele copiilor mei minori gabryelaalex gabryelaalex buna seara . am doi copii unul de 7 ani si unul de 6 luni , pt cel de 7 ani am hotarare incredintare minor nefiind casatorita cu tatal lui dar am cerut ... (vezi toată discuția)
Donatie catre minor - procedura ? Andr@ Andr@ Bună, As dori sa aflu care este procedura pentru ca o minoră (16 ani) sa primeasca de la bunica ei un teren, prin donatie (fara sarcini sau alte ... (vezi toată discuția)
Contract v/c, donatie sau alta cale, daca beneficiarul e minor? negue_c negue_c Buna ziua si La Multi Ani! Dupa cum am scris in titlu, va rog sa ma sfatuiti cu privire la cea mai buna cale de urmat in urmatoarea situatie. Cam incurcata, ... (vezi toată discuția)