avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Vechime continua de cinci ani pentru participarea la ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Vechime continua de cinci ani pentru participarea la concursul de admitere in magistratura

Buna ziua, a-si vrea sa stiu daca cineva s-a confruntat la depunerea dosarului pentru examen la magistartura cu respingerea acestuia, pe motiv ca vechimea in profesie juridica nu era continua.
In speta, eu am 5 ani per total, dar cu intreruperi intre ele.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare vechime in specialitate papiioana papiioana Salutare! Am urmatoarea intrebare: la concursul de admitere în magistratura pot participa, intre altii, consilierii juridici cu o vechime în specialitate de ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere magistratura dariarada dariarada Ce parerea veti despre examenul de admitere in magistratura(cel cu vechimea de 5 ani)? Credeti ca se va mai da anul acesta vreun astfel de examen ? Apropo ... (vezi toată discuția)
Contestatie la unbr mihai.bratescu mihai.bratescu am solicitat in anul 2010 Baroului Brasov primirea in profesia de avocat cu scutire de examen, avand 14 ani vechime in profesia de consilier juridic. Desi am ... (vezi toată discuția)